Structuur en ontwikkeling

De Groeiadviseur

Doel

In een half jaar zakelijke groei voor uw bedrijf

De Groeiadviseur is het resultaat van de jarenlange ervaring van Advisorgroep en de eigen/persoonlijke visie op het MKB. Een ambitieus programma voor de MKB’er die wil groeien. Met dit trainingsprogramma stelt u samen met uw adviseur doelen en maakt u uw plannen concreet. Meer structuur in uw onderneming en zakelijke groei in een half jaar.

Fase 2

We zijn onderweg:

Het veranderen is begonnen

Tijdens deze fase hebben we frequent overleg. De focus ligt in deze periode op de doelen die zijn gesteld, de wensen die u als ondernemer heeft en welke keuzes er gemaakt moeten worden om de verandering in gang te zetten. Na zeven weken hebben we een evaluatiemoment, zodat we de stap naar de volgende fase kunnen maken met een go/no go moment.

Resultaat

Wennen aan het veranderen

Duur

7 weken
Fase 4

Vol gas:

Effect van de verandering

De laatste fase van het programma 'de Groeiadviseur' is de afronding van het traject. Nu wordt zichtbaar wat een half jaar van intensief samenwerken heeft gebracht. Zijn de doelen behaald en de wensen van u als ondernemer gerealiseerd? Na het maken van de Advisor Ondernemerstest ronden we het project af met een evaluatie en feedback van uw adviseur.

Resultaat

Persoonlijke groei en structuur

Duur

7 weken

Kosten

Het programma van de Groeiadviseur duurt een half jaar. De tijdsinvestering om dit groeitraject te doorlopen is afhankelijk van de wensen en doelen die u heeft gesteld en de aandachts- en verbeterpunten die we gezamenlijk hebben geconstateerd. Op basis van het kennismakingsgesprek wordt een inschatting gemaakt van die tijdsinvestering en deze wordt vertaald in een offerte. Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) biedt de mogelijkheid om het traject met 50% te subsidiëren.

Ja, ik wil ook samenwerken met Advisorgroep

Neem vrijblijvend contact met ons op over het programma De Groeiadviseur en we bespreken de mogelijkheden